MATTRADITION

konvekcijas cepeškrāsns, IKEA 300 melnā krāsā

275

Energy efficiency class
Atklāj MATTRADITION
Skaits: - +
MATTRADITION
MATTRADITION

MATTRADITION

275

Sadali ikmēneša maksājumos. Uzzināt vairāk

Var iegādāties interneta veikalā

Preces kods 804.117.24

Ierasta dizaina cepeškrāsns ar ikdienā noderīgām modernām iespējām. Ventilators vienmērīgi izplata silto gaisu, lai var vienlaikus gatavot vairākus ēdienus. Piestāv MATTRADITION mikroviļņu krāsnij.

Kombinē ar

Vai tev patīk MATTRADITION?

Kā lai padarām tavu ikdienu virtuvē ērtāku, neesot tur klāt? Viens no veidiem, kā to izdarīt, ir piedāvāt augstas kvalitātes sadzīves tehniku par lielisku cenu! MATTRADITION plītis, mikroviļņu krāsnis un tvaika nosūcēji ir vienkārša, klasiska stila sadzīves tehnika ar visām mūsdienu dzīvei nepieciešamajām funkcijām.

Idejas un iedvesma

Krēmbaltas BODBYN fasādes
Krēmbaltas BODBYN fasādes

BODBYN kolekcijas fasādes ar rāmi ir izteikti klasiskas un teicami iederēsies virtuvē, kurā vēlies ienest lauku mājas šarmu. Siltā un gaišā krēmkrāsa rada mājīgu atmosfēru, bet gludi lakotās durvis ir viegli kopjamas.

Pelēkas BODBYN fasādes
Pelēkas BODBYN fasādes

Vai meklē tradicionālu un reizē modernu virtuves iekārtu? Pateicoties rāmim ar slīpajām malām BODBYN fasādes piešķir virtuvei izsmalcinātu un klasisku izskatu, vienlaikus padarot to mājīgu un modernu. Gaiši pelēkā krāsa ir eleganta, bet lakotās durvis nozīmē, ka fasādi bez pūlēm varēs uzturēt tīru.

Pēdējās skatītās preces

Uz augšu
+
X

Paziņojumi par to, ka prece atkal ir pieejama

Uzzini pirmais, kad [itemName] atkal varēs iegādāties:

Gatavs! Atliek vien sagaidīt paziņojumu.

Kad [itemName] atkal varēs iegādāties, tu saņemsi e-pastu