Mēs izvirzījām sev izaicinājumu radīt hotdogu no augu izcelsmes produktiem, kas pēc garšas neatšķiras no parastā hotdoga. Un mums izdevās! Tagad Zviedru bistro piedāvā garšīgu un veselīgu alternatīvu tiem, kuri vēlas samazināt gaļas daudzumu uzturā, bet nav gatavi atteikties no hotdogiem.
"Mūsu mērķis bija radīt hotdogu, kas pēc garšas, izskata un tekstūras, cik vien iespējams, līdzinās klasiskajam hotdogam ar desiņu. Esmu ārkārtīgi apmierināts ar rezultātu. Augu hotdogam ir gan maigi dūmota garša, gan viegli kraukšķīga miziņa. Kopumā tas ir patiesi garšīgs hotdogs, ko iesaku ikvienam, kas atturas no gaļas, bet ne no hotdogiem!"
Taro Kondo, IKEA preču izstrādātājs
Mēs mīlam ne vien mājokļa labiekārtošanu, bet arī hotdogus
IKEA hotdogu ēra aizsākās 20. gadsimta astoņdesmito gadu izskaņā, kad pēc Ingvara Kamprada iniciatīvas veikalā sāka pārdot hotdogus. Tie nemaksāja daudz, bet bija ļoti garšīgi un klientu iecienīti. Ingvars Kampradas bija pārliecināts, ka hotdogam jāmaksā tieši tik maz un jābūt tik garšīgam, lai cilvēki no tā nevarētu atteikties. Hotdogs ir kā punkts uz i IKEA veikala apmeklējumam. Kopš tā laika hotdogs kļuvis par vienu no mūsu pircēju iecienītākajām izvēlēm.
Mūsdienās cilvēki pievērš lielāku uzmanību uzturam un tā ietekmei uz veselību un planētu. Mēs pieņēmām izaicinājumu radīt hotdogu no augu izcelsmes produktiem un rīsu proteīna. Augu hotdogu no Zviedru bistro novērtēs visi – gaļēdāji, fleksitārieši jeb daļēji veģetāra uztura piekritēji un veģetārieši.
Augu hotdogu degustācija
Vai ar nepacietību gaidīji augu hotdogu parādāmies mūsu ēdienkartē? Varbūt gribi pārliecināties, vai hotdogs bez gaļas ir šī vārda cienīgs? Lai kurā pusē tu būtu, 29. un 30. septembrī un 1. oktobrī no plkst. 14.00 līdz 18.00 aicinām uz Zviedru bistro nogaršot augu hotdogus.